OM OSS

Vilka är vi?

CK Bygg och Alltjänst är ett av fem aktiebolag inom CK koncernen vilken ägs av Stiftelsen Citykyrkan i Västerås. Alla bolag inom koncernen är arbetsintegrerande sociala företag med mål att bidra till ett samhälle som inkluderar och är hållbart. Genom att samarbeta med oss så bidrar även du/ditt företag till integration och ett bättre samhälle. 

Våra kunder finns inom ett brett spektrum eftersom vi erbjuder tjänster gällande de mesta på byggsidan. Vi utför ett noggrant, hållbart och effektivt arbete till en bra kostnad. Detta har resulterat i att våra kunder känner sig trygga och nöjda. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig eller har frågor om vår övergripande vision så är du varmt välkommen in på en kopp gott kaffe.

Vårt kontor hittar du på Kristiansborgsallén 4, i samma hus som CKF Fastighets AB. 


Byggtjänster

Vi gör det mesta från stenläggning, målning, nybyggnation av Attefallare, förråd, hus och uterum. Takomläggning och köksrenovering och mycket mera. Vi håller samman hela ditt byggprojekt, oavsett hur stort eller litet. Kontakta oss för mera information. Till de flesta tjänsterna som privatperson har du möjlighet till ROT avdrag och vi erbjuder finansieringslösningar i samarbete med vår samarbetspartner SVEA Ekonomi.


Fönsterbyte

Ett av de mest konkurrenskraftiga erbjudanden som du kan få är ett fönsterbyte från oss, vi står för hela kedjan av måttagning, beställning direkt från fönsterfabrik, bytet av fönsterna inklusive bortforsling av gamla fönster. Du som privatperson har möjlighet till ROT avdrag och vi erbjuder finansieringslösningar i samarbete med vår samarbetspartner SVEA Ekonomi.


Flyttjänster

Behöver du flytthjälp så har vi lösningen för dig. Vi erbjuder trygga och flexibla lösningar anpassade efter just dina behov. Kontakta oss för mera information. Du har möjlighet till RUT avdrag för flytt tjänster.