"Bygg och alltjänst"

Vi utför ett noggrant, hållbart och effektivt arbete till en bra kostnad!

Våra medarbetare har lång erfarenhet inom bygg och alltjänst. Det är otroligt viktigt för oss att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

Vi är ett arbetsintegrerande socialt företag med mål att bidra till ett samhälle som inkluderar och är hållbart. Genom att samarbeta med oss så bidrar även du/ditt företag till integration och ett bättre samhälle.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig eller har frågor om vår övergripande vision så är du varmt välkommen att ringa oss!


BYGG

Vi gör det mesta från stenläggning, målning, nybyggnation av Attefallare, förråd, hus och uterum. Takomläggning och köksrenovering och mycket mera. Vi håller samman hela ditt byggprojekt, oavsett hur stort eller litet. Kontakta oss för mera information. Till de flesta tjänsterna som privatperson har du möjlighet till ROT avdrag och vi erbjuder finansieringslösningar i samarbete med vår samarbetspartner SVEA Ekonomi.


FÖNSTERBYTE

Ett av de mest konkurrenskraftiga erbjudanden som du kan få är ett fönsterbyte från oss, vi står för hela kedjan av måttagning, beställning direkt från fönsterfabrik, bytet av fönsterna inklusive bortforsling av gamla fönster. Du som privatperson har möjlighet till ROT avdrag och vi erbjuder finansieringslösningar i samarbete med vår samarbetspartner SVEA Ekonomi.


FLYTT

Behöver du flytthjälp så har vi lösningen för dig. Vi erbjuder trygga och flexibla lösningar anpassade efter just dina behov. Kontakta oss för mera information. Du har möjlighet till RUT avdrag för flytttjänster.